• 7:30 - 18:30 Ma - Vrij
  • +32 485 79 23 14
  • info@hetknuffelhuisje.be

Over 'het Knuffelhuisje'

Een korte geschiedenis

In 2010 openden mijn zus en ik onze deuren van “Het Hemelhuisje” in Gent. Caroline had reeds 20 jaar ervaring als onthaalmoeder en ik had al van kleinsaf de droom om een eigen kinderdagverblijf op te starten. Een match made in heaven zo bleek. In een mum van tijd waren we voor lange tijd volzet en openden we een jaar later een 2e dagverblijf naast de eerste vestiging. Het Knuffelhuisje was geboren!

In 2013 besloten we beide vestigingen samen onder te brengen in een groter pand met grote tuin in Sint-Denijs-Westrem, waar we 3 jaar verbleven. Uiteindelijk vonden we een eigen pand midden in het groen van Sint-Martens-Latem waardoor we in 2016 naar daar verhuisden. Ons Knuffelhuisje had nu een vaste plek voor 32 kindjes. Caroline stopte na 25 jaar kinderopvang en ikzelf heb het dagverblijf verder laten groeien.

Toen we 10 jaar open waren in 2020 begon het te kriebelen om ons Knuffelhuisje verder uit te breiden en onze visie door te trekken naar een 2e vestiging in De Pinte. In 2021 gingen we daar open en ook daar zaten we heel snel volzet.

In 2023 hebben wij onze opvang verder uitgebreid met de overname van een kinderdagverblijf in Eksaarde (Lokeren) en Deinze.

Door de extra middelen van de regering zijn al onze opvangplaatsen sinds 2024 inkomensgerelateerd. Hierdoor betalen alle ouders aan de hand van hun inkomen.

2010

Opgericht

4

Vestigingen

17

Medewerkers

90

Kindjes

Ons team

Het volledige 'Knuffelhuisje'-team!

Julie

Hoofdverantwoordelijke
Oprichtster van het Knuffelhuisje
Diploma gezondheid – en welzijnswetenschappen, kinderverzorgster. Hier kan u terecht voor meer info omtrent de bezetting, vragen en opmerkingen.

Inge

Pedagogische ondersteuning
26 jaar ervaring

Eveline

Locatie-verantwoordelijke
Sint-Martens-Latem

Lisa

Locatie-verantwoordelijke
De Pinte

Lotte

Locatie-verantwoordelijke
Eksaarde

Laura

Locatie-verantwoordelijke
Deinze

Jolien

Sint-Martens-Latem

Lauren

Eksaarde

Jana

Eksaarde

Evy

Sint-Martens-Latem

Elena

Sint-Martens-Latem

Lien

De Pinte

Kaat

De Pinte

Lore

De Pinte

Jente

Deinze

Sarah

Deinze

Bekime

Deinze

Lies

Vlinder

Sofie

Sint-Martens-Latem

Janice

Deinze